hétfő, december 08, 2014

Zenteségek


Elmúlt már fél éves és nem mintha nem lehetne róla rengeteget írni, de sajnos alig van rá idő. Maga a babázgatás félelmetesen hasonlatos az előzőekhez. 

Kajálgat bőséggel, de hisztisen (kevés, sok, nem ízlik, nagyon ízlik, de a kanálból nem jön folyamatosan, meleg, hideg... ki tudja) 

Mozgásban éppen ott tart, ahol a gyerekeim szoktak, forog és kúszogat, ide-oda eljut, erősen tartja magát. 

Nyugodt, vidám baba, akit nagyon nehéz kizökkenteni a jókedvéből (a babaúszással azért lehetett, de...). Mindenkire mosolyog, gagyog, imádja a testvéreit. Voltunk vele is úszni, az első alkalmak nem okoztak osztatlan sikert, de legutóbb nagyon nagyon élvezte. Imádat van. Röhög, vigyorog, csapkod, pacsál, lábtempózik, alakul a vízbiztonság is. 

Jókat alszik napközben és most már újra éjjel is. 2 hónaposan átaludta az éjszakákat (12 órákat), majd valamiféle hiba csúszott a rendszerbe úgy 4 hónapos kora körül. De most megint alakulgat, bár szerintem most hamarosan kibújnak a felső egyesei és ez megviseli egy picit, de nem nagyon. Mindenesetre a "Zente baba tente" Zalán átköltés, amit már a hasamban is hallhatott, meghozta a várt hatást :)

Itt még nagyon csepp volt, 6 hetes



1 hónaposan


6 hónaposan




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails