hétfő, szeptember 30, 2013

Volt egyszer egy nyár

Hihetetlen nyarunk volt, úgy elmúlt, mint a sicc. Áprilisban még hóban vártuk, hogy jobb idő legyen, aztán hipp-hopp augusztus vége lett. Júliusban volt Zoárd névnapja, mert hivatalosabban dec. 30-án lenne, ami azért elég nagy kicseszés lenne, tekintve, hogy előtte 6 nappal karácsony van, utána 6 nappal születésnapja. Rettenetesen nehéz volt neki ajándékot választani, de végül építőkockákat kapott és öltöztetős fa macit, amit imád, mert van rajta hahotázós maci fej és azt kiválóan tudja utánozni. Mamáéktól egy kulcsos, zenélős, farm állatos kis házikót kapott, full extrás, óriási kedvenc. :)

Augusztusban Zalánnak ovi szünet volt, hát picit megrogytam már előtte, úgyhogy hevesen terveztem, hogy lehető legkevesebbet legyünk itthon és küzdjünk egymással. Először a minicityben voltunk unokatesóval, Márkkal.
A műsorvezetők és a rendező 

Nyaralni Hajdúszoboszlóra és Komlóskára mentünk. Hajdúszoboszlón első nap bevonultunk a strandra, hát nagy hiba volt. Egyrészt elől sokat vártunk, de egyik néni sem volt hajlandó jegyet adni nekünk, így hátul, a strandnál mentünk be, az öltözőkhöz nem mehettünk fel, ezért egy zuhanyzóban öltöztünk át. Koszos volt a gyerekmedence, a tengerpartos medence az jó volt és tiszta. Nagyon meleg volt, még délután 5 körüli s 41 fok, erről mondjuk nem a strand tehet. Végül a hullámmedence jött be nagyon és a játszótér. A szálloda szokásos volt, most csináltak egy külön étkezdét gyerekeknek kis asztalokkal, szülők is ehettek ott, jó volt, mert így legalább nem zavartuk annyira a nem gyerekes vendégeket. Bár már alig-alig akad, aki gyerek nélkül jön. Második este jött a nagy vihar, ami elvitt fákat, lengő tekét, parkosítást. Nagyon brutális volt, az alagsorban a medencéknél feljött a csatornavíz, úgyhogy éppen menekülőre fogtuk amikor Zoárd éppen belekakilt az úszópelusba és onnan is folyt aminek nem kellett volna...

Voltunk a poroszlói ökocentrumban. Nagyon nagyon jól sikerült kirándulás volt. Láttunk vidrákat, hatalmas halakat, teknőst, volt kis kalandpark, játszótér, nagyon élvezték a gyerekek. Voltak békák is, amik Zoárd nagy kedvencei, úgyhogy ide-oda cikázott a békás terráriumok között.Nagyon ügyese volt ezeken a tutajokon
Puszi

Jól érzi magát
Teszt fotózás a pelenkázón, miután pelenkázás közben elrepült a fényképezőgép
Engedjenek beeee!

A szállodában volt minigolf pálya is, minden este ott lógott Zalán. Többedszerre már ingyen ment és meglepően ügyes volt és főleg kitartó. 

Medencézés, naponta többször és már Zoárd is tök ügyes a vízben.

Harangozás és botozás minden mennyiségben
Debrecenben is jártunk
Majd Komlóskára mentünk, ahol hűvösebb volt sokkal és voltunk kalandparkban, ami szuper volt, de Zalán már elég sok köhögött és lebetegedett. Hazajöttünk és volt még egy utolsó sátrazás a kertben, aztán huss vége lett a nyárnak. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails